2015-07-28 09:26:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Gondolja át, mit is szeretne elérni

Napi horoszkóp július 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A tegnapi pörgés folytatódik, legalábbis ön szeretne mindent a lehető leggyorsabban elvégezni. Közben olyan emberekkel találkozik, akik lassítják, és untatják. Legyen kicsit türelmesebb.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Álljon meg egy pillanatra, és fontolja meg, hogy mit tesz, amibe ma belekezd, annak ugyanis előremutatónak és pozitívnak kell lennie. Ha teheti, fejezze be hamarabb a munkát.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Bolygóhalmozódás van az ön 3. napházában. Ide tartozik a szállítás, a közlekedés, a kommunikáció és az ehhez szükséges eszközök. Nem ártana, ha szakemberekkel átnézetné az autóját, a telefonját és a számítógépét.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars a Rák jegyében áll: drámaivá vált a helyzet. Inkább ne tegyen semmit, ha ez nem lehetséges, akkor minél előbb fejezze be a munkát, és siessen haza pihenni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma még kellemesebbnek találhatja a világot, főleg, ha nincs szigorú munkarendhez kötve. Ha egy szokásos munkanapon kellene átkínlódnia magát, az sajnálatos lenne, ez esetben este találkozzon a barátaival, és hagyja, hogy megvigasztalják.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A környezetében fontos irányváltásokra kerülhet sor. Talán ön is olyan döntést hoz, ami fontosnak bizonyul a jövője szempontjából. Délután szánjon időt arra, hogy alaposan átgondolja az életét, azt, hogy hol tart most, és mit akar elérni ezután.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars arra szólítja fel, hogy lassítson, sőt, álljon meg, és gondolja át, mit is szeretne elérni a hivatásában. Kímélje magát, amennyire lehet, és a munka után töltse pihenéssel, tervezgetéssel az estét.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Fáradtan és kedvetlenül ébredt, a legjobb lenne, ha egész nap csak pihenhetne. Ez sajnos nem lehetséges, már csak azért sem, mert a Szaturnusz, a kötelesség bolygója, a Skorpió jegyében áll. Végezze minél lassabban a munkát, és tartson gyakrabban szünetet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az Oroszlán jegyében álló Nap esélyt ad arra, hogy megújítsa a kapcsolatait. Délután vagy este vonuljon vissza, és gondolja át, kivel milyen viszonyt ápol, ki a legfontosabb az ön számára, ki az, akiről nem tudna lemondani.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Bolygóhalmozódás van az ön egészségét jelző területen, gondolja végig, hogy a pénz hajszolása megéri-e, hogy kockára tegye az egészségét. Legalább ma szenteljen több figyelmet a testi-lelki-szellemi fittségére!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Vízöntő jegyével szemben áll a Nap, a Merkúr és a Jupiter, sőt, a Vénusz is szeretne visszatérni az Oroszlán jegyébe. Ez rengeteg energiát felemészt, a gondolatai rendre elkalandoznak. Ilyen körülmények között képtelen lesz csúcsteljesítményt nyújtani.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz kedvezőtlen kapcsolatban áll a Merkúrral: most minden megerőltetőbb, mint máskor. A fontos feladatokat végezze el már délelőtt, hogy délután lazábban folytathassa a napot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: